Bewonersinitiatief ‘de Brug’ Waspik

 Inschrijven als geïnteresseerde bewoner.

Bent u geïnteresseerd in duurzame woningen voor starters en senioren, op een prachtige woonlocatie, midden in het hart van Waspik? MyQb werkt samen met lokale overheden en de plaatselijke bewoners om duurzame woningen te realiseren, die aansluiten bij de plaatselijke vraag naar woningen. 

De locatie van voormalig basisschool De Brug is een even mooie als uitdagende locatie. Gelegen tussen authentieke Waspikse woningen en de begraafplaats, is er veel om rekening mee te houden. Met de lokale woonbehoefte als uitgangspunt, is in overleg met de Gemeente Waalwijk en Waspikkers (van o.a. Platform Waspik) een plan gemaakt dat in hoofdlijnen past binnen deze uitdagingen, aansluit bij de lokale behoefte en voldoet aan de gestelde eisen en actuele standaarden gericht op kwaliteit, duurzaamheid en woonplezier. 

In een meergeneratie-hof zijn woningen voor senioren en starters geïntegreerd tot een rustig gelegen binnenplein, met veel mogelijkheden voor sociale contact in een groene en verkeersluwe opzet. En dat midden in het hart van Waspik. Wanneer u geïnteresseerd bent in een woning op de locatie van voormalig basisschool “De Brug” in Waspik, kunt u het onderstaande formulier invullen. Met uw inschrijving creëren we samen draagvlak voor dit mooie plan en kunnen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.